Jaap Stam komt naar EA Sports FC 25

Geplaatst: 13 augustus om 14:59
Onze bikkelharde voetballegende Jaap Stam komt naar EA Sports FC 25. Hij wordt toegevoegd als speciale Ultimate Team Hero-kaart, samen met legendes als Zé Roberto en Jamie Carragher.

Om dat te vieren is er een nieuwe animatietrailer uitgebracht door EA Sports. Helaas pronkt de Dutch Destroyer niet in de video, maar hij behoort dus wel tot de veertien spelers die een extra waardevolle kaart krijgen voor Ultimate Team. Naast Stam krijgen ook Marek Hamšík, Eden Hazad, Guti, Celia Šašić, Blaise Matuidi, Mohammed Noor, Maicon, Tim Howard, Fara Williams, Jamie Carragher, Laura Georges en Zé Roberto een Ultimate Team Hero-kaart.

Watch on YouTube

Op 27 september kun je aan de slag met EA Sports FC 25. De game komt naar PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch en pc. Heb je de Ultimate Edition besteld, dan kun je een week eerder aan de slag. Daarnaast krijg je, als je de game voor 20 augustus reserveert, een Origin Hero die vanaf de early access-release beschikbaar is. Op 28 november verandert die held in een Prime Hero.

Jaap Stam EA Sports FC 25
Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.