James Gunn: ‘Alle aangekondigde DC-films komen gewoon nog’

Geplaatst: Vandaag om 15:30
Je hoort er niks over, maar dat betekent niet dat het niet bestaat. James Gunn komt met de geruststellende mededeling voor DC-fans dat alle aangekondigde filmprojecten die zich afspelen in het DC-universum er gewoon nog aankomen.

Als je weinig tot niks over een film hoort, betekent dat meestal dat er een ontwikkelhel gaande is of het simpelweg geen film wordt om flink over te schreeuwen en daardoor ook meestal niet heel goed wordt. James Gunn, regisseur van onder andere Guardians of the Galaxy, zegt dat de stilte niet betekent dat projecten niet meer doorgaan. 

Gunn: “Sommige scripts zijn in ontwikkeling, op zoek naar schrijvers of worden geschreven of herschreven. Als scripts af zijn, zijn ze klaar om gemaakt te worden, krijgen ze groen licht en gaan ze in productie.” Hij zegt bovendien dat alles wat er is aangekondigd gewoon nog komt. De animatieserie Creature Commandos verschijnt op 5 december op HBO Max en verder wordt er in 2025 wel wat verwacht.

View post on Instagram
 

Ook zou The Authority nog steeds komen, al is het onduidelijk wat de status ervan is. Daarnaast komt er nog een Supergirl: Woman of Tomorrow-film, Peacemaker seizoen 2 en Lanterns, een andere serie. En Superman natuurlijk, die is ook flink in ontwikkeling, net als The Brave and the Bold, Swamp Thing en Waller, Booster Gold en Paradise Lost. Genoeg in aankomst dus, al is het niet gezegd dat dit alles ook heel binnenkort zal verschijnen. 

Laura JennyRoots in Nintendo-games, als puber veel uren in PC-spellen gestoken en nu kan ze niet kiezen welke console haar favoriet is. Haar favo game wel: Super Mario World, hoewel ze altijd openstaat voor een nieuwe nummer 1. Praat veel, maar tikt nog liever. Als het niet over games gaat, dan over films en t

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.