Je kunt straks betaalde games maken in Roblox

Geplaatst: 8 september om 09:02
Roblox heeft deze week tijdens een evenement bekendgemaakt dat je er nu geld mee kunt verdienen om goede games te maken binnen dit metaverse aan games. Je kunt als gamemaker bepaalde games (genaamd Experiences) een prijs meegeven. Het kan niet bij alle spellen, maar alleen geselecteerde experiences. Ook kun je straks fysieke merchandise voor je spellen te koop aanbieden.

Later dit jaar worden deze betaalde games uitgerold op de PC. Makers van de spellen zouden 70 procent van de inkomsten mogen houden, maar het hangt wel van de prijs van het spel af. Het is ook de bedoeling dat het later naar consoles komt. Roblox heeft gebruikers hard nodig om mooie nieuwe content te maken, dus dat ze daar straks ook nog echt iets voor kunnen krijgen is natuurlijk interessant. Dat kon nu ook al, maar op andere manieren: Roblox zou in het laatste jaar meer dan 800 miljoen dollar hebben uitbetaald aan makers van items.

Roblox heeft daarnaast tijdens zijn Developers Conference onthuld wat er zoal naar het spel komt. We zien wat bekende gezichten, zoals Chucky, Kung Fu Panda en Barbie. Bekijk de onderstaande trailer om de sneak peek te krijgen:

Watch on YouTube

Laura JennyRoots in Nintendo-games, als puber veel uren in PC-spellen gestoken en nu kan ze niet kiezen welke console haar favoriet is. Haar favo game wel: Super Mario World, hoewel ze altijd openstaat voor een nieuwe nummer 1. Praat veel, maar tikt nog liever. Als het niet over games gaat, dan over films en t

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.