Jubileumeditie van PlayStation 5 Slim gaat blijkbaar 520 euro kosten

Geplaatst: Vandaag om 11:53
Het lijkt er op dat de speciale editie van de PlayStation 5 'Slim' ter ere van het dertigjarige bestaan van PlayStation 519,99 euro gaat kosten.

Dat bedrag werd gedeeld door Billbil-kun, een uitermate betrouwbare insider die eigenlijk alleen maar correcte informatie deelt.

Vorige week werden er twee speciale PlayStation 5-consoles om het dertigjarige bestaan van PlayStation aangekondigd: een reguliere PS5 zonder diskdrive en een PS5 Pro, beiden in het kleurenthema van de oorspronkelijke PlayStation. Van deze exclusieve consoles werden geen prijzen bekendgemaakt, maar volgens Billbil-kun gaat hij dus 519,99 euro kosten. De DualShock-controller kan ook los gekocht worden en zal volgens de insider zo'n 79,99 euro gaan kosten.

Helaas had Billbil-kun nog geen informatie over de speciale PlayStation 5 Pro. Maar aangezien de reguliere PS5 Pro al 799,99 euro gaat kosten wanneer hij uitkomt en dit een zeer gelimiteerde editie is die met een DualSense Edge en een oplaadstation voor controllers wordt geleverd, zou het ons niets verbazen als die prijs boven de 1000 euro komt te liggen.

Hoe dan ook gaan donderdag de pre-orders in de PlayStation Direct-winkel live voor deze speciale consoles, dus dan zullen we de uiteindelijke prijzen sowieso weten.

Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.