Kingdom Come: Deliverance 2 uitgesteld naar februari

Geplaatst: 15 augustus om 14:41
Waarom wordt alles maar uitgesteld??? Nu is het de beurt aan Kingdom Come: Deliverance 2, dat niet meer dit jaar uit gaat komen.

Ontwikkelaar Warhorse Studios heeft aangekondigd dat het vervolg nu op 11 februari 2025 zal uitkomen. Oorspronkelijk moest hij ergens dit jaar nog uitkomen, al was er nog geen officiële releasedatum gecommuniceerd.

Kingdom Come: Deliverance 2 is een verhaalgedreven actie-RPG in een open wereld die zich afspeelt in het middeleeuwse Europa van de 15e eeuw. Je speelt als Henry of Skalitz, die van een bescheiden smederij naar het hof van de koning opklimt. Hij gaat op zoek naar de zin van het leven in een wrede middeleeuwse wereld en wordt meegesleurd in een verhaal van wraak, verraad en onthullingen.

Om het wachten iets draaglijker te maken, heeft Warhorse Studios onthuld dat we wel binnenkort wat meer beelden te zien krijgen. Tijdens Opening Night Live, waarmee komende dinsdag de Gamescom-beurs wordt geopend, zal een klein stukje gameplay worden getoond. Op woensdag wordt daarna een gameplayvideo van twintig minuten gedeeld.

Kingdom Come Deliverance 2 staat gepland voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

View post on X
Erik NusselderRedacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.