Kleurrijke Star Overdrive laat je rondscheuren op een hoverboard

Geplaatst: 27 augustus om 15:12
Eén game die opviel tijdens de Nintendo-presentatie vanmiddag was Star Overdrive, een tijdelijke exclusieve game voor de Switch.

Het is voor het eerst dat we deze game zien, en dat smaakte zeker naar meer. In de trailer zien we hoe het hoofdpersonage met zijn hoverboard door een kleurrijke scifiwereld scheurt.

Veel informatie is er nog niet, maar Nintendo trakteerde ons alvast op een beschrijving: "Los puzzels op, vecht tegen meedogenloze vijanden en gebruik de krachten van de Keytar in dit intergalactische avontuur. In Star Overdrive beschik je over een hypersonisch hoverboard en verken je de buitenaardse biomen van een verre planeet in een 3D-actie-avontuur in een open wereld. Je hebt elk grammetje creativiteit nodig om de vele uitdagingen te overwinnen en je op Keytar gebaseerde krachten te versterken. Star Overdrive wordt in 2025 als tijdelijke console-exclusive uitgebracht voor de Nintendo Switch."

Het is niet bekend naar welke platforms de game na de exclusieve periode wordt gebracht, maar aangezien er over een console-exclusive wordt gepraat is het waarschijnlijk dat de game ook gelijktijdig op pc verschijnt. Verder weten we dat de ontwikkelaar Dear Villagers is, dat eerder Fort Solis afleverde.

Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.