Laatste trailer Deadpool & Wolverine is plotseling best serieus

Geplaatst: 19 juli om 14:50
We hebben al heel wat marketing om onze oren gehad waaruit moest blijken dat de nieuwste Deadpool-film grappig wordt, maar de laatste trailer gooit het ineens over een andere boeg.

In de allerlaatste trailer voordat de film op 26 juli dan eindelijk uitkomt, zien we een serieuze kant van de film. De grofgebekte superheld smeekt de Wolverine om hulp en vertelt hem dat hij in een ander universum een gerespecteerde held is. Ook zou Hugh Jackmans X-Man de enige zijn die Deadpool kan helpen om zijn geliefden te redden. "Dit is niet de film die je denkt dat het is", schrijft acteur Ryan Reynolds bij de trailer op zijn YouTube-kanaal.

De trailer zit verder vol korte easter eggs en cameo's, dus goed opletten! Zo is er een volwassen versie te zien van X-23, het jonge personage dat in Logan een belangrijke rol speelde, en komt Lady Deadpool voorbij.

Watch on YouTube
Erik NusselderRedacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.