Lady Gaga en Joaquin Phoenix hebben het Joker 2-script flink aangepast

Geplaatst: 7 september om 10:57
Een groot filmproject zoals Joker 2 wordt door een heel leger aan mensen gemaakt. Scriptschrijvers, nog meer scriptschrijvers, regisseurs die nog eens over het script gaan.. Maar toch was het niet goed genoeg. Acteurs Lady Gaga en Joaquin Phoenix blijken ook veel aanpassingen te hebben gedaan.

Samen met Joaquin is ze vaak in zijn trailer gedoken om het script even flink aan te pakken en het opnieuw op te bouwen. “Het was een heel tof, bevrijdend proces,” zegt ze erover. Scenarioschrijver Todd Philips zegt erover: “Mijn idee over Joaquin is dat hij de tunnel aan het einde van het licht is. Je denkt: 'Oké, deze scène werkt, laten we hem gewoon opnemen. En Joaquin zegt: 'Nee, nee, nee, laten we er even snel over praten,' en drie uur later herschrijf je de scène op een servetje. Wat zo geweldig is aan Lady Gaga is dat ze echt haar mannetje staat, zowel buiten de camera wanneer we in de trailer dingen uit elkaar aan het halen zijn - wat ze waarschijnlijk de nacht ervoor heeft geleerd - als voor de camera. Het was geen kleine prestatie.”

We zullen in ieder geval een andere Harley Quinn zien dan hoe we haar tot nu toe uit films, comics, games en series kennen. Eentje die net zo knettergek is, maar het waarschijnlijk op een heel andere manier tot uiting brengt, als we Lady Gaga mogen geloven. En ja, als het toch allemaal heel slecht blijkt te zijn, dan weten we hoe dat komt. Grapje natuurlijk. 4 oktober verschijnt Joker 2: Folie à Deux in de bios.

Laura JennyRoots in Nintendo-games, als puber veel uren in PC-spellen gestoken en nu kan ze niet kiezen welke console haar favoriet is. Haar favo game wel: Super Mario World, hoewel ze altijd openstaat voor een nieuwe nummer 1. Praat veel, maar tikt nog liever. Als het niet over games gaat, dan over films en t

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.