Larian: 'Baldur's Gate 3 komt in 2023 uit'

Geplaatst: 22 april 2022 om 04:35Aangepast: 2 februari 2023 om 07:49
Larian Studios heeft bevestigd dat de uiteindelijke versie van Baldur's Gate 3 pas in 2023 uitkomt.

Pas ergens volgend jaar moet versie 1.0 uitkomen. In februari meldde creative director Swen Vincke al dat de studio nog ongeveer een jaar tijd nodig had om de game af te maken, maar het is voor het eerst dat 2023 letterlijk als releasejaar wordt genoemd.

Baldur's Gate 3 is al wel geruime tijd als Early Access-game speelbaar. De laatste grote update voor de game pas patch 7, waarmee de Barbarian-klasse aan de game werd toegevoegd, waardoor er nu negen klassen in de game zitten. De game kan gespeeld worden op pc en Google Stadia.

2023 werd in de D&D Direct gisteravond als releasejaar genoemd. Daarin werd ook de titel van de eerder aangekondigde nieuwe Dungeons and Dragons-film onthuld, namelijk Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves. De film moet in maart 2023 in de bioscoop draaien en bevat acteurs en actrices als Chris Pine (Star Trek, Hell or High Water), Michelle Rodriguez (Avatar, Fast and Furious), Rege-Jean Page (Bridgerton), Justice Smith (Pokemon: Detective Pikachu), Hugh Grant (About A Boy, Love Actually) en Sophia Lillis (It).

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.