Lego Harry Potter Collection verschijnt volgende maand op PS5 en Xbox Series

Geplaatst: 1 september om 12:41
De Harry Potter-games blijven maar komen. In oktober kunnen we bijvoorbeeld de PS5- en Xbox Series-versies van Lego Harry Potter Collection verwachten.

Lego Harry Potter Collection komt om precies te zijn op 8 oktober naar PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Mensen die de digitale PS4- of Xbox One-versies van de game hebben kunnen met korting de nieuwe edities aanschaffen. In de spellen ervaar je de avonturen uit de Harry Potter-films in typisch humoristische Lego-vorm.

Je hebt in principe al uitvoerig kans kunnen hebben om Lego Harry Potter Collection te spelen. Het is eigenlijk een verzameling van twee games: Lego Harry Potter: Years 1-4 en Lego Harry Potter: Years 5-8. De collectie kwam al twee consolegeneraties geleden uit en is sindsdien naar zo'n beetje elk modern systeem geport. Want tja, Harry Potter verkoopt als een tierelier!

Mocht je liever een compleet nieuw Harry Potter-spel opstarten, dan verschijnt aanstaande dinsdag Quidditch Champions. Check hier een uitgebreide trailer en meer info van die game.

Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.