Lekker voor tussendoor? The Plucky Squire duurt 10 uur

Geplaatst: 3 dagen geleden om 12:30
Sakurai mag dan lange games maken en zich ervoor verontschuldigen: All Possible Futures maakt gewoon een game die je in 8 tot 10 uur uitspeelt. Het maakt bekend dat je The Plucky Squire in een dagje wel uitspeelt.

The Plucky Squire is een game die gaat over een held uit een prentenboek die op alle pagina’s vijanden moet bevechten. Hij doet dat met een zwaard, waardoor de ‘Link’ snel is gelegd met Zelda. Je moet naast vechten puzzels oplossen door woorden te verplaatsen en je kunt ook uit het boek springen en daarmee wisselen tussen 2D en 3D. 

De game is is geschikt voor alle leeftijden, heeft twee moeilijkheidsgraden en kost 30 euro. Bekijk ook de trailer hieronder. 17 september verschijnt het spel op PC, PS5, Xbox Series en Nintendo Switch. Het spel is ook meteen te vinden op PlayStation Plus Extra.

View post on X

Laura JennyRoots in Nintendo-games, als puber veel uren in PC-spellen gestoken en nu kan ze niet kiezen welke console haar favoriet is. Haar favo game wel: Super Mario World, hoewel ze altijd openstaat voor een nieuwe nummer 1. Praat veel, maar tikt nog liever. Als het niet over games gaat, dan over films en t

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.