Lidia Sobieska vanaf 22 juli verkrijgbaar in Tekken 8

Geplaatst: 13 juli om 13:58
Het speelbare personage Lidia Sobieska komt op 22 juli naar Tekken 8.

Op 22 juli is Lidia beschikbaar voor iedereen die de Character Year 1 Pass in het bezit heeft. Drie dagen later kunnen alle spelers van de game haar aanschaffen. Op 22 juli verschijnt daarnaast update 1.06 voor iedereen. Hiermee wordt onder andere de Seaside Resort-arena toegevoegd.

We wisten al dat Lydia Sobieska naar Tekken 8 kwam, maar nu hebben we dus een precieze releasedatum te pakken, alsmede de nieuwe trailer hieronder. Lydia is niet zomaar een vechtersbazin - ze is in het Tekken-universum de minister-president van Polen, en toevallig ook heel erg goed in karate.

Tekken 8 is sinds begin dit jaar verkrijgbaar op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. Dwayne beloonde de game met een score van 93: "Tekken 8 is, geheel in lijn met zijn reputatie als zeer technische fighter, een strenge leermeester. Tegelijkertijd is het ook de zachtst mogelijke heelmeester voor spelers die worstelen met de veeleisende besturing. Men zegt weleens dat die laatste categorie voor stinkende wonden zorgt, maar Tekken 8 voorkomt juist dat ze ontstaan door de karrevracht aan hulp die het beginnende spelers biedt. Tel daar de quality-of-life-verbeteringen, de meest meeslepende verhaalmodi in de reeks, oogstrelende graphics en de enorme bak aan content daarbij op, en Tekken 8 is zonder twijfel het meest toegankelijke deel binnen de franchise."

Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.