Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii onthuld

Geplaatst: Vandaag om 13:04Aangepast: Vandaag om 13:38
Meer Like a Dragon is altijd fijn, en dat biedt het vandaag aangekondigde Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii zeker!

Het gaat hier om een actie-adventuregame (en dus geen rpg zoals de meest recente Like a Dragon-spellen) waarin het personage Goro Majima eens de hoofdrol speelt - geen onbekende voor fans van de reeks. Hij vaart lekker rond op zee en doet onder andere Hawaii, Madlantis en Rich Island aan. Spelers kunnen daarnaast allerlei geheime locaties verwachten waar ze met hun schip op stuiten.

Zoals we gewend zijn van de reeks kunnen we weer allerlei minigames verwachten, waaronder de mogelijkheid om te karten en mee te doen aan karaoke, en gevechten moeten snel en actievol zijn, mede dankzij het feit dat Goro kan springen en twee verschillende vechtstijlen er op nahoudt: Mad Dog en Sea Dog.

Producent Ryosuke Horii had er het volgende over te zeggen: "De game ziet er op het eerste gezicht misschien een beetje eigenzinnig uit, maar geen zorgen: het bevat alle drama en uitputtende actie die je gewend bent van de reeks. En er is nog heel veel onaangekondigde informatie."

Vanaf 28 februari 2025 kunnen we aan de slag met Like a Dragon: Pirate Yakuza op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Steam. Voordat het zover is krijgen we vanaf 25 oktober eerst de live-action-serie Like a Dragon: Yakuza te zien op Amazon Prime!

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.