Maak je klaar voor het eerste XDefiant-seizoen op 2 juli

Geplaatst: 10 juni om 22:14Aangepast: 10 juni om 22:14
Het eerste seizoen van Ubisoft-shooter XDefiant begint op 2 juli.

Dat werd tijdens de Ubisoft Forward-presentatie aangekondigd. Daar werd ook een trailer van het aankomende seizoen getoond. In het seizoen wordt een nieuwe factie geïntroduceerd - de GSK. Ook zitten er drie nieuwe gratis wapens in.

Verder wordt er in elke maand van het seizoen een nieuwe map toegevoegd. Het gaat om Clubhouse, Daytona en Rockefeller. Verder zal als nieuwe gamemodi Capture the Flag beschikbaar komen.

XDefiant is een 6 tegen 6 first-person shooter waarin de diverse facties het tegen elkaar opnemen. Deze facties zijn gebaseerd op andere Ubisoft-franchises. het gaat om Libertad (Far Cry), Echelon (Splinter Cell), Cleaners (The Division), Dedsec (Watch Dogs) en Phantoms (Ghost Recon).

Spelers kunnen meerdere gadgets gebruiken om potjes naar hun hand te zetten, afhankelijk van het type personage dat men bestuurt. Spelers selecteren daarnaast primaire en secundaire wapens, alsmede verschillende eigenschappen voor hun personage. De game is gratis beschikbaar op pc (Ubisoft Connect), PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.