Manage een nineties realityshow in The Crush House

Geplaatst: 10 juni om 15:08Aangepast: 10 juni om 15:08
Altijd al drama willen veroorzaken in een realityshow? Dat kan wanneer The Crush House uitkomt!

De game werd afgelopen nacht getoond tijdens de Devolver Digital Direct. The Crush House wordt gemaakt door Nerial en laat je in de huid kruipen van een producer die de gelijknamige, nineties realityshow moet runnen. Je moet personages casten op basis van hun persoonlijkheden, meerdere seizoenen van de show filmen en ondertussen ook nog het kijkerspubliek tevreden houden. Lukt dat niet, dan riskeer je dat de show wordt gecanceld.

Watch on YouTube

Met de reclame-inkomsten die je vergaart, kun je nieuwe elementen toevoegen aan de show. De reclames in de game zijn trouwens gemaakt door collega-ontwikkelaars van Nerial, dus je kunt allerlei verwijzingen naar andere indie-games verwachten!

Naarmate de seizoenen vorderen, ontrafel je een duister mysterie rond de televisieserie. Nerial neemt hierbij de term ‘thirst-person shooter’ in de mond, wat verwijst naar het first-person-perspectief van waaruit je scenes in de show opneemt. Op de website van de game staat verder dat je op een gegeven moment achter de rug van de televisiezender om met personages kunt praten om de duistere geheimen van The Crush House te ontdekken.

Tijdens de Devolver Digital Direct werden in totaal zes games getoond, die zoals altijd aan elkaar zijn geplakt door middel van een grappig, overkoepelend verhaal. Dit jaar zit er ook een vrij creepy, stalker-achtig randje om het narratief heen. Check de presentatie hieronder:

Watch on YouTube
Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.