Meer bedrijven op Gamescom dan ooit

Geplaatst: 17 juli om 13:00
Bezoekers van Gamescom in Keulen vallen dit jaar met de neus in de boter, want er zijn blijkbaar meer bedrijven dan ooit aanwezig op de beurs.

Dat onthult directeur Tim Endres.  "Na de toch al sterke groei vorig jaar, stevenen we dit jaar met Gamescom af op nieuwe records, met nog meer exposanten en een nog hogere internationale deelname", vertelt hij.

Leuk en aardig dat record, maar dit jaar ontbreken er wel twee grote spelers. Sony is net als de afgelopen jaren niet aanwezig en ook Nintendo laat dit jaar niets zien in de gigantische hallen vol stinkende Duitsers.

Xbox is wel groots aanwezig, zelfs met de grootste booth die ze ooit hebben gehad. Daar showen ze onder andere Avowed, Fallout 76, Diablo 4: Vessel of Hatred, Diablo Immortal, Age of Mythology: Retold, The Elder Scrolls Online, World of Warcraft: The War Within en Towerborne.

Gamescom vindt dit jaar van 21 tot en met 25 augustus plaats, geheel volgens traditie in de Koelnmesse in Keulen. Op 20 augustus om 20.00 uur Nederlandse tijd trapt Geoff Keighley het feest af met zijn Opening Night Live-show.

Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars en Harry Potter heeft gekeken. Speelt wel graag een spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.