Meer dan zestig demo’s te spelen tijdens het Xbox Summer Game Fest

Geplaatst: 2 juli 2020 om 07:46Aangepast: 3 februari 2023 om 10:04
Mensen met een Xbox One kunnen deze maand aan de slag gaan met meer dan 60 demo’s vanuit huis tijdens het Xbox Summer Game Fest. Het digitale evenement gaat 21 juli van start en duurt tot de 27e.

De demo’s kunnen vanuit huis op de Xbox One gespeeld worden. Demo’s van de games Destroy All Humans!, Haven, Cris Tales, Hellpoint, Skatebird, The Vale: Shadow of the Crown, Raji: An Ancient Epic en Welcome to Elk zijn bevestigd voor het evenement. Het zijn demo’s die normaal tijdens E3 gespeeld kunnen worden van games die nog in ontwikkeling zijn. Volgens de aankondiging van Xbox komen er tussen de 75 en 100 'ervaringen' naar het Xbox Summer Game Fest.

Het Xbox Summer Game Fest vindt van 21 tot 27 juli plaats. De demo’s zijn tijdens het evenementen te vinden via het Xbox Dashboard. Welke demo’s er nog meer gespeeld kunnen worden, is nog niet bekend. Het is overigens nog niet bevestigd of de demo's ook buiten de Verenigde Staten worden uitgebracht.

-39652143
Jolien MauritszIk ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.