Details over personalisering en de raaf in Assassin’s Creed Valhalla onthuld

Geplaatst: 14 mei 2020 om 10:44Aangepast: 22 augustus om 08:54
Er zijn een aantal nieuwe details onthuld over Assassin’s Creed Valhalla. In een stream met The Washington Post en op Twitter geeft creative director Ashraf Ismail wat nieuwe informatie over de game.

In een recente stream met

Watch on YouTube

, zegt Ismail dat het in het Valhalla voor het eerst mogelijk is om de haarkleur van het hoofdpersonage te veranderen. Spelers kunnen ook kiezen uit verschillende soorten oorlogsverf, haarstijlen en baarden om te dragen.

Op Twitter plaatste de ontwikkelaar ook een nieuw detail over de game, namelijk de naam van de raaf die de partner van Eivor gaat zijn in de game. De vogel heet Synin (uitgesproken als Sue-nin) wat het oud-Noorse woord is voor inzicht. Verder is er bekend dat Synin soortgelijke vaardigheden gaat hebben als de adelaars in Origins en Odyssey. De tweet van Ashraf Ismail is hieronder te bekijken.

Assassin’s Creed Valhalla werd twee weken geleden aangekondigd. De game moet ergens dit najaar uitkomen. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

Jolien MauritszIk ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.