Meer details over alle gratis dlc voor The Division 2

Geplaatst: 28 februari 2019 om 05:45Aangepast: 6 februari 2023 om 17:07
Ubisoft heeft meer details gegeven over de gratis downloadbare content die in het eerste jaar na release van Tom Clancy's The Division 2 komt.

Zoals eerder aangekondigd wordt alle verhalende en aan gameplay gerelateerde dlc in het eerste jaar van de game gratis. Dit om er voor te zorgen dat alle spelers dezelfde content hebben.

Deze lente komen er twee contentdrops in de vorm van Tidal Basin - een nieuwe factie stronghold die overgenomen kan worden - en Operation Dark hours - een nieuwe raid voor acht spelers.

In de zomer, herfst en winter verschijnt de rest van de dlc, wat Ubisoft als Episode 1, 2 en 3 bestempelt. Episode 1 heet D.C. Outskirts: Expeditions, Episode 2 heet Pentagon: The Last Castle. Voor de derde episode is nog geen naam bekend. Ook komen er nieuwe specialisaties voor personages. De derde episode sluit het verhaal van The Division 2 af, maar opent tegelijk de weg voor nog meer content volgend jaar.

Er komt tevens een seizoenspas voor de game. Omdat alle bovengenoemde content gratis is voor alle spelers, geeft de seizoenspas zeven dagen eerder toegang tot de dlc. Daarnaast bevat het diverse cosmetische items die normaal alleen voor geld te koop zijn. Tot slot zijn er acht exclusieve 'assignments' voor seizoenspashouders

The Division 2 komt op 15 maart uit op PlayStation 4, Xbox One en pc. Vanaf morgen is er het gehele weekend een open bèta te spelen op de platformen.

Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.