Omvang en andere details Spider-Man: Miles Morales onthuld

Geplaatst: 18 juni 2020 om 12:52Aangepast: 7 februari 2023 om 17:26
Er is meer informatie naar buiten gekomen over Spider-Man: Miles Morales voor PlayStation 5. De informatie is door ontwikkelaar Insomniac Games onthuld in een blog.

Er ontstond de nodige verwarring toen de nieuwe Spider-Man-game werd aangekondigd tijdens de PlayStation 5-presentatie. Zo maakte een hoofd bij PlayStation bekend dat Miles Morales een uitbreiding was van de in 2018 uitgekomen Spider-Man voor PlayStation 4. Ontwikkelaar Insomniac Games kwam snel met het antwoord dat het gewoon om een losstaande game ging. Nu heeft Insomniac Games wat meer informatie over de nieuwe Spider-Man-game onthuld. Zo speelt de game zich ongeveer een jaar na de gebeurtenissen van de vorige game af tijdens kerstmis.

In Spider-Man: Miles Morales woont Miles in de New Yorkse wijk Harlem. In de wijk vindt een oorlog plaats tussen een energiebedrijf en een high tech-leger waar Miles middenin zit. Insomniac vergelijkt Spider-Man: Miles Morales met de game Uncharted Lost Legacy, een losstaande game van de Uncharted-franchise met een wat kleinere omvang dan de hoofdgames. De nieuwe Spider-Man-game bevat ook near instant loading, ray-tracing en 3D Audio.

Deblogpostsluit af dat fans zich geen zorgen hoeven te maken over de afwezigheid van Pete Parker. “Zijn verhaal is nog lang niet klaar”, zegt de ontwikkelaar in het blog. Spider-Man: Miles Morales komt dit najaar uit op de PlayStation 5. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

Watch on YouTube
Jolien MauritszIk ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.