Microsoft Flight Simulator door vijftien miljoen spelers gespeeld

Geplaatst: 4 dagen geleden om 12:08
Microsoft Flight Simulator heeft een mooie mijlpaal bereikt: vijftien miljoen spelers hebben een rondje gevlogen.

Dat maakt ontwikkelaar Asobo Studio bekend op X. Die vijftien miljoen spelers hebben samen meer dan een miljard vluchten gesimuleerd. "Bedankt aan iedereen voor het vullen van de lucht met jullie avonturen", schrijft de ontwikkelaar.

Microsoft Flight Simulator kwam in 2020 uit op pc. Een jaar later volgde een versie voor de kersverse Xbox Series X en S. Floris was er enthousiast over. "De mogelijkheid om elk natuurgebied, elk monument, elk wereldwonder en ieder andere denkbare plek ter wereld aan te doen met het detail dat Microsoft Flight Simulator kent, is ongelooflijk vet. Deze game biedt een ervaring die je in geen enkel ander spel kunt vinden, laat staan met een vluchtmodel dat zo goed is."

Op 19 november komt Microsoft Flight Simulator 2024, een compleet nieuw deel, uit. Nieuw is onder andere de mogelijkheid om met helikopters te vliegen. Ook bevat dit deel een carrièremodus met missies om spelers duidelijkere doelen te geven – het gebrek daaraan was een veelgehoord kritiekpunt op het vorige deel. De game verschijnt op Xbox Series X en S en pc, en is uiteraard ook direct via Game Pass te spelen.

View post on X

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.