Microsoft livestreamt Xbox Broadcast op Tokyo Game Show 2024

Geplaatst: 6 september om 15:30
Microsoft heeft besloten om tijdens Tokyo Game Show een presentatie te houden en die ook te livestreamen, zoals we dat gewend zijn van gamebedrijven. Het evenement staat te gebeuren om 12:00 uur lunchtijd onze tijd op 26 september.

Microsoft laat er nog weinig over los, maar in ieder geval belooft het dat het content deelt van Xbox Game Studios, Bethesda, Activision, Blizzard en allerlei games van derde partijen die voornamelijk uit Japan en Azië komen. Er zitten ook Xbox Game Pass-titels bij. De kans is groot dat er wat voorbijkomt van Call of Duty: Black Ops 6, die in oktober al komt, maar ook de expansie van World of Warcraft is waarschijnlijk van de partij (The War Within). Van Diablo zullen we misschien een glimps krijgen van Vessel of Hatred of de mobiele game Diablo Immortal, en verder wordt er ook gehoopt dat er meer wordt getoond van Indiana Jones and the Great Circle, Avowed en Doom: The Dark Ages. Andere namen die worden genoemd zijn Fallout 76, The Elder Scrolls Online en Shattered Space.

Klaarzitten dus, 26 september tijdens de lunch.

Laura JennyRoots in Nintendo-games, als puber veel uren in PC-spellen gestoken en nu kan ze niet kiezen welke console haar favoriet is. Haar favo game wel: Super Mario World, hoewel ze altijd openstaat voor een nieuwe nummer 1. Praat veel, maar tikt nog liever. Als het niet over games gaat, dan over films en t

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.