Moeite met bugs in XDefiant? 'Move on'

Geplaatst: 7 juli om 11:35
Heb je moeite met de vele bugs in XDefiant? Dan kun je lekker iets anders gaan spelen.

Dat is wat executive producer Mark Rubin een zeurende speler meegeeft op X. "Ik heb het gevoel dat XDefiant er snel uit gegooid is vanwege GTA 6 en Black Ops, wat denk jij?', vraagt een speler aan Rubin, doelend op het grote aantal bugs in de game.

Rubin reageert daar uitgebreid op. "Snel eruit gegooid? Nee", schrijft hij stellig. Vervolgens legt hij uit dat XDefiant gebouwd is op een engine die voorheen alleen voor een mmo is gebruikt. De ontwikkelaars hebben flink moeten werken om de boel geschikt te krijgen voor een first person shooter. Daar komen een hoop bugs bij kijken, legt hij uit. "De engine is geweldig maar het vergt een hoop werk en komt met een hoop bugs die andere engines al lang hebben verholpen."

Hij vervolgt: "We zijn geen shooter die al twintig jaar uit is. Als je het leuk vindt wat we proberen te doen, blijf lekker en je zal dingen zien verbeteren en nieuwe functies toegevoegd zien worden. Maar als de game niet voor jou is, is dat ook oké, en kun je verder gaan kijken."

Het is verfrissend om te zien hoe deze ontwikkelaar volledige openheid van zaken geeft. Daar kunnen velen een voorbeeld aan nemen!

XDefiant is een 6 tegen 6 first-person shooter waarin de diverse facties het tegen elkaar opnemen. Deze facties zijn gebaseerd op andere Ubisoft-franchises. het gaat om Libertad (Far Cry), Echelon (Splinter Cell), Cleaners (The Division), Dedsec (Watch Dogs) en Phantoms (Ghost Recon).

De game is speelbaar op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc, en is free-to-play. Tot nu toe haalde de game al meer dan elf miljoen spelers.

View post on X
Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars en Harry Potter heeft gekeken. Speelt wel graag een spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.