Monopoly Plus deze week gratis

Geplaatst: 22 april 2020 om 11:20Aangepast: 3 februari 2023 om 10:57
Ubisoft heeft Monopoly Plus voor de rest van de week gratis gemaakt. Dit om mensen te vermaken gedurende de quarantaine-periode.

De game is gratis te vinden op Uplay. De Franse uitgever wil hiermee mensen motiveren om binnen te blijven. “Met Monopoly kunnen spelers de game spelen zoals ze die kennen op drie unieke levende borden. Als de spelers vooruitgang boeken laat dat ook de stad om hen heen groeien en evolueren”, zegt Ubisoft. “Aan het begin van elke game kan de speler uit één van de zes huisregels kiezen om mee te spelen. Deze regels zijn door Monopoly-fans van over de hele wereld opgesteld.” Daarnaast bevat de game ook een optie voor een snel spel met de modus: Special Goals.

Ubisoft heeft al meerdere games gratis beschikbaar gemaakt tijdens quarantaine, zoals Rayman Legends en Assassin's Creed 2. Daarnaast gaf Ubisoft ook meerdere gratis trials weg van onder andere Tom Clancy’s The Division 2 en Trials Rising. De game is gratis te spelen tot 28 april vier uur 's ochtends.

Watch on YouTube
Zoë BonefaasZodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus v

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.