Nieuwe Ducktales-game mogelijk onthuld

Geplaatst: 1 april 2020 om 11:24Aangepast: 3 februari 2023 om 11:16
Game Atelier, de ontwikkelaar van Monsterboy, werkt misschien aan een nieuwe Ducktales-game. Dat maakt de ontwikkelaar bekend op Twitter. De kans is aanwezig dat het om een 1 aprilgrap gaat.

De game heet Ducktales Quakshots en is een platformer dat zich in het universum van Ducktales afspeelt. Game Atelier werkt voor deze game samen met de uitgever FDG Entertainment. De uitgever kondigde de game aan met een tweet die een aantal screenshots van de game bevat.

In 1991 kwam de game Quakshot Starring Donald op de Mega Drive. Het is niet duidelijk of het gaat om een remake of een sequel van de game. Wanneer de game uitkomt is nog niet bekend.

Het is niet zeker of dit om een 1 aprilgrap gaat of niet. Op het internet zijn er veel gemengde reacties. Dit bericht wordt bijgewerkt met meer informatie zodra dit wordt vrijgegeven.

Jolien MauritszIk ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.