'Netflix-serie over Horizon gaat niet meer door'

Geplaatst: 2 dagen geleden om 12:58
Ken je die mop over de tv-serie rond de Horizon-games, waar we al sinds 2022 over horen? Nou, die komt er dus waarschijnlijk niet meer.

Dat onthult Rolling Stone in een diepgaand artikel over mogelijk giftig gedrag van de showrunner, Steve Blackman. De site spreekt verschillende mensen die met hem hebben samengewerkt aan The Umbrella Chronicles, een grote hit voor Netflix, en die ervaringen waren niet bepaald positief.

De medewerkers spreken over een 'lange geschiedenis van giftig gedrag, pesten, manipulatief gedrag en wraakacties'. Ook zou Blackman een schrijver hebben ontslagen nadat ze terugkwam van zwangerschapsverlof.

Na het succes van The Umbrella Chronicles zou Blackman nog twee andere series gaan maken voor Netflix, namelijk de scifi-serie Orbital en dus een prequel op de Horizon-games. Volgens de site gaan beide projecten nu niet meer door. Blackman zelf ontkent de aantijgingen.

De originele visie voor de Horizon-serie gaat dus niet meer door, maar dat betekent natuurlijk niet dat Sony niet iemand anders kan zoeken voor de show.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.