Nieuw Fortnite-seizoen Absolute Doom van start

Geplaatst: 16 augustus om 12:58
Chapter 5, seizoen 4 van Fortnite is vandaag begonnen. Het is tijd voor 'Absolute Doom'!

Zoals de naam al verraadt - en onlangs al werd aangekondigd - draait dit seizoen weer eens om Marvel. Dr. Doom komt namelijk naar het Fortnite-eiland. Dat levert drie gloednieuwe locaties op in de game: de gevangenis The Raft, een dorp genaamd Doomstadt en een immens kasteel genaamd Castle Doom.

Op alle drie de locaties zijn bazen te vinden (Emma Frost, Doombot en Mysterio) waarmee nieuwe wapens en medailles zijn vrij te spelen, en verder worden onder andere de klauwen van Black Panther, de Dual Micro SMG's van Gewenpool en de Arensal, Auto Turret en Hover Jets van War Machine toegevoegd. Ook het schild van Captain America en de Gauntlets van Dr. Doom zijn van de partij.

Voor 950 V-Bucks schaf je de nieuwe battle pass aan, waarmee je onder andere skins van Gwenpool, War Machine, Emma Frost, Peelverine, Captain Jonesy, Shuri en Mysterio - en later in het seizoen natuurlijk ook Dr. Doom zelf - vrij kunt spelen. Lees op de Fortnite-website meer over het nieuwe seizoen. En mocht je het gemist hebben: je kunt de game nu ook via de Epic Games Store op iOS en Android downloaden!

Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.