Nieuwe, abstracte teaser voor EVE Frontier is geheimzinnig

Geplaatst: 4 dagen geleden om 16:00
De nieuwe teaser van EVE Frontier is uit en hierin krijgen we op vrij abstracte wijze een inkijkje in de nieuwe survival-simulatiegame in de ruimte. Het spel wordt gemaakt door het IJslandse CCP Games. EVE Frontier Founder-toegang voor PC- en Mac-gamers komt er ‘binnenkort’ aan.

De officiële omschrijving van het spel is als volgt: “De beschaving is in verval geraakt en jij bent ontwaakt uit stasis als het laatste overblijfsel van de mensheid uit een stralender tijdperk. Dronezwermen en andere overlevenden vechten om de controle over grondstoffen. Om te overleven moet je deze wrede kosmos verkennen, uitbuiten en uitbreiden. Wie word jij in de schaduw van de Trinary?” Er is nog geen releasedatum bekend voor het spel, maar CCP Games belooft later in 2024 meer nieuws.

Watch on YouTube

Laura JennyRoots in Nintendo-games, als puber veel uren in PC-spellen gestoken en nu kan ze niet kiezen welke console haar favoriet is. Haar favo game wel: Super Mario World, hoewel ze altijd openstaat voor een nieuwe nummer 1. Praat veel, maar tikt nog liever. Als het niet over games gaat, dan over films en t

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.