Nieuwe beelden van Metal Gear Solid Delta: Snake Eater getoond

Geplaatst: 6 dagen geleden om 14:55
In een nieuwe aflevering van 'Metal Gear Production Hotline' zijn meer beelden van de aankomende remake van Metal Gear Solid 3: Snake Eater getoond.

De livestream van meer dan twintig minuten toont onder andere nieuwe gameplay en het openingsfilmpje van de game. Ook beantwoordt de ontwikkelaar diverse vragen van fans. Verder is duidelijk gemaakt dat Metal Gear Delta: Snake Eater speelbaar zal zijn op Tokyo Game Show eind deze maand.

Hieronder kan de video bekeken worden, maar door hem op YouTube te bekijken kun je ook Engelse ondertiteling aanzetten - wel zo handig aangezien de gehele stream Japanstalig is!

De remake van Metal Gear Solid 3 komt op een nog onbekend moment naar PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. De game speelt zich af in 1964 - en dus voor de andere hoofddelen in de Metal Gear-reeks. Het is dus het ideale moment voor nieuwe spelers om in te stappen. Spelers verkennen met een FOX-agent genaamd Naked Snake een jungle, op zoek naar de raketgeleerde Nikolai Stephanovich Sokolov en met als missie om een superwapen te saboteren.

Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.