Nieuwe Fortnite-skins van Deadpool en Wolverine gelekt

Geplaatst: 23 juli om 09:21Aangepast: 23 juli om 09:21
Let’s fucking go! Terwijl we nog maar een paar nachtjes moeten slapen totdat we Hugh Jackman en Ryan Reynolds met elkaar op de vuist zien gaan in Deadpool & Wolverine, zijn er nieuwe Fortnite-skins van de personages uitgelekt.

Afbeeldingen van de outfits zijn via onderstaande tweet geplaatst op X door het Fortnite Leaks-account Hypex. De plaatjes tonen beide skins en bijbehorende accessoires, die een cell-shaded stijl hebben. Het is alsof Wolverine en Deadpool rechtstreeks een comicbook uit zijn gesprongen!

View post on X

Beide personages krijgen naast de hun iconische outfits ook een back bling, mêleewapens - de klauwen van Wolverine en Deadpool’s Katana’s - wraps om wapens en voertuigen mee op te leuken en een emote. Waarschijnlijk zullen er bundels beschikbaar worden gemaakt voor het totaalpakket - en vast ook om beide pakketten te kopen - maar of de skins ook los verkrijgbaar zijn is nog niet bekend.

Hoewel de skins van Wolvie en The Merc with a Mouth nog niet officieel bevestigd zijn door Epic Games, zal een aankondiging niet lang op zich laten wachten. Overigens maken de twee helden binnenkort wellicht ook hun debuut in Call of Duty. Morgen gaat Deadpool and Wolverine namelijk in première - hint: hou de Instagram-Stories van PU in de gaten!

DunkeDe wandelende Star Wars-encyclopedie, maar weet ook veel te vertellen over Marvel, DC, Dungeons and Dragons en... nou ja gewoon een heleboel. Speelt ook weleens een computerspelletje, met Undertale en Persona 5 Royal als favorieten.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.