Nieuwe Harry Potter: Quidditch Champions-trailer zit vol nostalgie

Geplaatst: 24 augustus om 12:33
Een nieuwe trailer van Harry Potter: Quidditch Champions roept ongetwijfeld allerlei nostalgische gevoelens op bij Potter-fans. De trailer toont namelijk een hoop beelden van de films.

De beelden uit de filmreeks draaien uiteraard allemaal om vliegen en zwerkbal en worden afgewisseld met stukjes gameplay van de aankomende zwerkbal-game. Die biedt razendsnelle multiplayer zwerkbal-wedstrijden, waarin je met eigen spelers en bekende personages teams vormt. Je eigen personages kunnen naar hartenlust aangepast worden.

Watch on YouTube

Harry Potter: Quidditch Champions komt uit de koker van Unbroken Studios. De studio werkte eerder mee aan de consoleversie van Suicide Squad: Kill the Justice League. De game komt op 3 september naar pc, Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5 en PlayStation 4. Ergens volgend jaar komt de game ook naar Nintendo Switch. In september is de game gratis te claimen als je een PlayStation Plus-abonnement hebt.

Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.