Nieuwe Kojima-game Physint bevindt zich nog in 'vroege conceptfase'

Geplaatst: Vandaag om 13:56
Geduld is een schone zaak: Physint, de nieuwe spionagethriller van Hideo Kojima, bevindt zich vooralsnog in "vroege conceptfase".

Dat liet de beste man zelf weten tijdens een interview met Variety, waarin hij zijn huidige werkzaamheden beschrijft. Zo haalt hij eerst O.D. aan, zijn nieuwe horrorgame die met behulp van Microsofts cloudtechnologie wordt ontwikkeld: "Het is een game, maar nergens vergelijkbaar mee. Ik kan niet teveel details geven, en het is moeilijk om uit te leggen, maar het is een beetje riskant en een uitdaging voor mij binnen de context van games."

Daarna gaat hij door op de begin dit jaar aangekondigde spionagegame Physint: "Er is ook een ander project, Physint. Het is een spionagegame, maar bevindt zich nog in een vroege conceptfase." Daar zullen we dus nog behoorlijk wat geduld voor moeten opbrengen! Gelukkig kunnen we in de tussentijd wel Death Stranding 2 spelen, dat in 2025 uitkomt. Check hier nieuwe beelden van de game die afgelopen weekend naar buiten kwamen.

We weten overigens nog helemaal niets over Physint, behalve dan dat het volgens Kojima de grenzen tussen games en films zal vervagen. Aangezien Kojima behoorlijk heeft kunnen oefenen met spionageverhalen dankzij de Metal Gear-games, hebben we logischerwijs hoge verwachtingen voor deze game!

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.