Nieuwe maps voor Call of Duty: Modern Warfare in grote update

Geplaatst: 19 mei 2020 om 07:07Aangepast: 22 augustus om 09:00
In een flinke update heeft Call of Duty: Modern Warfare een aantal nieuwe maps gekregen. Dit komt door een grote update die door Infinity Ward is uitgevoerd.

Modern Warfare en Warzone krijgen een nieuwe update van Infinity Ward. Het bedrijf zit niet stil en brengt wederom een dikke nieuwe update uit met veel veranderingen, waaronder twee nieuwe maps. De Modern Warfare-modus Gun Fight krijgt Aisle 9 en in de multiplayer kunnen spelers losgaan in Hardhat. Ook krijgt Warfare extra DLC met de naam Fearless, waarvan de opbrengst gaat naar Amerikaanse oorlogsveteranen die werk proberen te vinden.

Voor Warzone zijn er onder andere nieuwe features toegevoegd als Armor Box die spelers kunnen vinden als loot, of kunnen aanschaffen in Buy Stations. Met deze box krijgt het hele team weer bepantsering. Daarnaast zijn ook de Most Wanted-contracten weer terug én zijn er meer wapens, als een speler in de Goulag de weg terug moet zien te vinden in de game. Er zijn zes nieuwe aanvalsgeweren en vier nieuwe SMG's.

De update is vanaf vandaag te downloaden. Check hieralle patchnotes die Infinity Ward vrijgegeven heeft.

-39454549
Dennis MonsContentcoördinator/hoofdredactie voor InsideGamer.nl en een beetje van alles en nog wat bij de rest van die game-apies hier op de redactie. Dol op action/adventure, arcaderacers, turn based strategy, stealthgames en Tetris. Metalhead maar ook liefhebber van folk, klassiek en blues. En speel verdomd

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.