Nieuwe Naughty Dog-game zou spelers veel vrijheid gaan bieden

Geplaatst: Vandaag om 13:54
De nieuwe game waar Naughty Dog achter de schermen aan werkt zou wel eens meer vrijheid aan spelers kunnen bieden dan we van de ontwikkelaar gewend zijn.

Naughty Dog staat tegenwoordig natuurlijk vooral bekend om hun games die om een vooraf vastgelegd verhaal draaien - met name de Uncharted- en The Last of Us-spellen. De studio heeft al wel geëxperimenteerd met meer vrijheid. Denk aan de open stad in Jak 2 en de open secties in Uncharted 4 en The Last of Us: Part 2. Toch staat de studio niet bepaald synoniem met vrijheid en open spelwerelden.

Daar zou in de toekomst wel eens verandering in kunnen komen. De over het algemeen betrouwbare MinnMax-oprichter Ben Hanson claimt dat hij dat heeft vernomen van iemand die aan de nog onaangekondigde nieuwe game van Naughty Dog heeft gewerkt. "Hij sprak erover alsof we niet klaar zijn voor hoe geweldig dit gaat worden. Ik ga niet de naam van de game zeggen waar hij het mee vergeleek, maar hij vergeleek het met een spel die veel vrijheid aan spelers geeft."

Met welk spel hij het dan vergelijkt, is niet duidelijk, maar Naughty Dog-fans speculeren men name over Elden Ring. Eerder liet Neil Druckmann van de studio immers al weten erg geïnspireerd te raken van die FromSoftware-game. Wellicht ziet Naughty Dog een open spelwereld met dergelijke subtiele verhaalvertelling ook wel zitten? Het zou in ieder geval een flinke koerswijziging zijn voor de Sony-studio!

Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.