Nieuwe screenshots God of War Ragnarök verschenen

Geplaatst: 1 september 2022 om 07:10Aangepast: 22 augustus om 09:01
Nieuwe screenshots van God of War Ragnarök laten nieuwe manieren zien waarop Kratos zijn vijanden van kant kan maken.

In een uitgebreide feature over God of War Ragnarök van Game Informer staan enkele nieuwe screenshots van de game, net als een hoop informatie over de manieren waarop de geanticipeerde game probeert te vernieuwen ten opzichte van de vorige, zeer succesvolle game.

De makers van God of War Ragnarök hadden een bepaalde filosofie in hun hoofd tijdens het maken van de game: "Kratos speelt met zijn eten". Deze filosofie is gebaseerd op een oud motto van de studio, waar ze tijdens de ontwikkeling van de eerdere God of War-games ook al rekening mee hielden.

Mihir Sheth, een van de combat-ontwikkelaars, zegt hier het volgende over: "Dat is een interne filosofie die we al sinds van ouds hebben. Kratos speelt met zijn eten. We probeerden systemen te creëren waar je mee aan de slag wil gaan, die speels zijn, met veel verschillende routes. En toen we keken naar de combat in het vorige spel, dachten we, 'We kunnen een stapje verder gaan; we kunnen nieuwe speeltjes en nieuwe manieren vinden om met vijanden te spelen. Dat is meer dan wat dan ook het basisprincipe geweest."

Zo komt het nieuwe schild in twee vormen: Dauntless en Stonewall. Het Dauntless-schild komt met een krachtige tegenaanval bij het landen van een goed getimede parry. Terwijl het Stonewall-schild de schade van inkomende aanvallen absorbeert en vervolgens omzet in uitgaande schade zodra het schild opgeladen is. Ook de functionaliteit van de driehoekknop is ook veranderd. Deze knop activeert nu ‘Weapon Signature Moves’, wat een ijs- of vuurinfusie aan je wapen aanbrengt.

In God of War uit 2018 zagen we al veel brute manieren waarop Kratos zijn vijanden van kant maakt. In God of War Ragnarök gaat de Griekse halfgod nog een stapje verder.

Zie hieronder enkele nieuwe screenshots van God of War Ragnarök.

-39131430
-39131432
-39131435
-39131438
-39131442
Niels ArtsHeeft een haat-liefde relatie met League of Legends, maar wil de grootste releases van het moment ook nooit missen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.