Nieuwe The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom-trailer toont Still World

Geplaatst: 30 augustus om 13:33
Nintendo heeft zojuist een nieuwe trailer online geplaatst van The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom en hierin worden we meegenomen in de gameplay van de Still World. En: zwaardvechten. Zelda slaat zichzelf een weg door deuren, een weg door vijanden en net als Link kan ze ook een zwaaibeweging maken met haar zwaard.

Je kunt energie opsparen om in een soort supermodus te gaan waarbij je extra krachtig wordt. Daarnaast toont de trailer ook allerlei oude en nieuwe inwoners uit Hyrule, die we nog niet eerder in deze vorm hebben gezien. We zien elfjes, we zien een gebroken wereld waarbij het kwaad naar buiten komt sijpelen: Echoes of Wisdom lijkt een heel Linkeriaans spel te worden, maar dan met Zelda dus.. Al krijgen we als je goed oplet aan het einde ook een glimp van die andere puntoor.

Nintendo zegt erover: “Duik diep in de breuken die Hyrule verscheuren en verken de Stille Wereld. Bovendien kom je meer te weten over Zelda's zwaardvechtersvorm, extravagante automatons en enkele bewoners die je op je reis tegenkomt!”

26 september verschijnt The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom op Nintendo Switch.

Watch on YouTube
Laura JennyRoots in Nintendo-games, als puber veel uren in PC-spellen gestoken en nu kan ze niet kiezen welke console haar favoriet is. Haar favo game wel: Super Mario World, hoewel ze altijd openstaat voor een nieuwe nummer 1. Praat veel, maar tikt nog liever. Als het niet over games gaat, dan over films en t

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.