Nieuwe trailer Astro Bot toont de bejubelingen

Geplaatst: 3 dagen geleden om 10:01
Astro Bot is een enorm gehypete game, mede door reviewers die er laaiend enthousiast over zijn. Reden voor PlayStation om een trailer uit te brengen waarin dat nog eens dunnetjes bij elkaar wordt gezet.

De laatste accoladestrailer, zoals zo’n trailer heet, die we zagen was heel wat anders. Dat was er eentje van Megalopolis en daarin werden juist de negatieve dingen van eerdere films van de regisseurs vermeld. Een leuk idee, maar in het geval van Megalopolis bleek het allemaal onzin te zijn, terwijl er wel namen van echte media bijstonden. Het was zelfs niet alleen verzonnen: het was door AI verzonnen. Lionsgate door het stof: heel genant allemaal.

Dat soort marketing blijkt Astro Bot niet nodig te hebben. De held op PlayStation doet het hartstikke goed en dat komt omdat de gameplay hartstikke leuk is en de demo-status 100 procent ontgroeid is. Wil je naast onze review nog meer overtuigd worden, of ben je gewoon nieuwsgierig wat je van het gamepersonage te zien krijgt, kijk dan hieronder de nieuwe trailer:

Watch on YouTube

Laura JennyRoots in Nintendo-games, als puber veel uren in PC-spellen gestoken en nu kan ze niet kiezen welke console haar favoriet is. Haar favo game wel: Super Mario World, hoewel ze altijd openstaat voor een nieuwe nummer 1. Praat veel, maar tikt nog liever. Als het niet over games gaat, dan over films en t

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.