Nintendo blijft actie ondernemen tegen mensen die hun personages misbruiken

Geplaatst: 6 juli om 10:53
Dat Nintendo niet vies is van een claimpje of twee weten we al, en daar gaan ze voorlopig niets aan veranderen.

Dat heeft Nintendo-directeur Shuntaro Furukawa duidelijk gemaakt tegenover aandeelhouders. Een van de aandeelhouders deelde dat hij wat ongepaste plaatjes tegen was gekomen van Nintendo-personages op sociale media en vroeg zich af hoe Nintendo daarmee om wil gaan, omdat dit soort plaatjes het bedrijf kunnen schaden.

Furukawa reageert vervolgens dat het beleid bij Nintendo gericht is op "het brengen van een lach door middel van entertainment. Ik ga niet in op individuele zaken, maar we geloven dat we actie moeten ondernemen tegen gedrag dat dat beleid ondermijnt. We doen er alles aan om te verzekeren dat onze klanten zich niet oncomfortabel voelen, niet alleen in onze games maar overal waar ze in aanraking komen met onze IP's."

Maak je dus een vies plaatje van Princess Peach of Daisy, dan kan het zomaar dat Nintendo daar een stokje voor steekt. Oppassen dus!

Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars en Harry Potter heeft gekeken. Speelt wel graag een spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.