Nintendo-insider hint naar Metroid Prime-nieuws

Geplaatst: 3 januari 2023 om 06:43Aangepast: 2 februari 2023 om 13:51
Een betrouwbare Nintendo-insider lijkt te hinten naar de mogelijkheid dat er binnenkort iets rondom Metroid Prime wordt aangekondigd.

Insider Fun_Way_6592 heeft eerder al hints over games als Splatoon 3 en de Switch-heruitgave van Skyward Sword online geplaatst, nog voordat de games werden aangekondigd. Ook liet hij de dag voordat de subtitel van Zelda: Tears of the Kingdom werd onthuld van zich horen.

Via een persoonlijk bericht op Reddit bracht hij onlangs het volgende bericht naar buiten: "Do you think everyone is primed and ready?", waarbij het woord 'primed' natuurlijk doet denken aan Metroid Prime.

Gezien de betrouwbare reputatie van de insider in kwestie, speculeren fans nu dat er binnenkort een aankondiging rondom Metroid Prime gedaan wordt. Het is al geruime tijd bekend dat Retro Studios aan Metroid Prime 4 werkt - het zou kunnen gaan om de eerste beelden van die game. Verder gaan er al jarenlang geruchten over een remake van de eerste Metroid Prime, en heruitgaven van de twee daaropvolgende delen, voor de Switch. Dit is echter nog altijd niet officieel bevestigd.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.