Nintendo-leaker onthult per ongeluk bron en verdwijnt van aardbodem

Geplaatst: 4 dagen geleden om 10:45
Pyoro, die ken je misschien wel als de knakker die verrassingen in Nintendo Directs verpest. De beste man heeft nu een foutje gemaakt en is van de aardbodem verdwenen.

De leaker die je altijd kon herkennen aan de karakteristieke pinguin op zijn X-profielfoto bouwde in de afgelopen tijd een volgersbasis van zo'n 100.000 mensen op door dingen van Nintendo te lekken. Bij de afgelopen Nintendo Direct bleef hij echter verdacht stil. Daardoor gingen mensen er vanuit dat de Direct niet zo spectaculair zou worden, maar niets bleek minder waar.

Reden genoeg voor Bloomberg om eens navraag te doen bij Pyoro. In gesprek met journalist Jason Schreier onthulde Pyoro dat zijn bron bij Nintendo in Japan werkt en dat hij niet zeker weet hoe die medewerker aan de informatie komt. Bij het doen van deze onthulling ging Pyoro er vanuit dat zijn commentaar niet meegenomen zou worden in het artikel, maar dat was uiteraard niet het geval.

De leaker heeft dus per ongeluk zijn bron gelekt in een van de meest gelezen publicaties op het wereldwijde web. Daarop heeft hij zijn account op privé gezet en is hij sindsdien nergens meer te vinden. Tot zover zijn Nintendo-leaks dus en waarschijnlijk is er ook iemand bij Nintendo zijn baan kwijt.

View post on X

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.