'Nintendo Switch 2 krijgt twee schermen'

Geplaatst: 2 dagen geleden om 13:29
Deze moet je misschien even met een korreltje zout nemen, maar het is wel een sappig gerucht: de Nintendo Switch 2 krijgt mogelijk twee schermen.

Dat beweert althans de Taiwan Economic Daily News in een nieuwe analyse (vertaald via ResetEra). Die website heeft geruchten opgevangen dat de opvolger van de Switch twee schermen zal hebben. Hoe dat helemaal gaat werken, wordt niet duidelijk uit het verhaal, maar het zou natuurlijk niet de eerste keer zijn dat Nintendo iets met twee schermen maakt: denk maar aan de DS en 3DS.

De website weet daarnaast te melden dat het scherm van de Switch 2 groter wordt dan nu en dat hij ook een krachtigere accu krijgt. Mogelijk wordt er ook gebruik gemaakt van AI-functies om de prestaties op te krikken.

De site oppert daarnaast dat de nieuwe console 400 dollar gaat kosten, wat overeenkomt met geruchten van vorige week. Daarin werd gemeld dat de Switch 2 begin oktober wordt onthuld.

We houden wel even een slag om de arm: de Taiwan Economic Daily News schrijft in zijn analyse namelijk ook dat de Switch 2 nog dit jaar uit moet komen. Dat zien wij toch niet helemaal gebeuren, en het komt ook niet overeen met andere geruchten. Alles wat we weten of hebben gehoord over de Switch 2, lees je in dit overzichtsartikel.

Erik NusselderRedacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.