Nintendo Switch Oled-bundel met Super Mario Bros. Wonder uitgebracht

Geplaatst: Vandaag om 15:01
Nintendo heeft nog maar eens een nieuw bundeltje op de markt gebracht. De Nintendo Switch Oled is nu te scoren met Super Mario Bros. Wonder.

Dat heeft het bedrijf aangekondigd. De bundel bevat de standaard versie van de Nintendo Switch Oled met zwarte behuizing en witte Joy-Con-controllers en een witte dock. Super Mario Bros. Wonder zit er digitaal bij en je krijgt ook een abonnement van twaalf maanden op Nintendo Switch Online. De bundel kost je zo'n 350 euro.

Super Mario Bros. Wonder verscheen vorig jaar voor Nintendo Switch en was een groot succes. De game ging in twee weken 4,3 miljoen keer over de toonbank en werd genomineerd voor Game of the Year bij The Game Awards van Geoff Keighley.

Onze Cody gaf de game als klap op de vuurpijl een dikke 92. "De aanstekelijke humor, zalige grafische stijl en hoge gameplayvariatie van Super Mario Bros. Wonder zorgen voor een verrassende en unieke spelbeleving, doordrenkt met een overvloed aan karakter. Super Mario Bros. Wonder zorgt ervoor dat het 2D-Mario-genre weer in volle bloei staat."

Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars en Harry Potter heeft gekeken. Speelt wel graag een spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.