Nintendo zendt deze week Direct over Super Mario Maker 2 uit

Geplaatst: 14 mei 2019 om 12:36Aangepast: 3 februari 2023 om 14:39
Deze week wordt een speciale Nintendo Direct met nieuwe informatie over Super Mario Maker 2 uitgezonden.

De presentatie wordt in de nacht van woensdag op donderdag om 0:00 uur uitgezonden op Twitch, YouTube of de Nintendo Direct-website. . Nintendo heeft nog weinig losgelaten over de Direct, behalve dat er nieuwe informatie over Super Mario Maker 2 wordt gedeeld en de video ongeveer 15 minuten gaat duren.

Super Mario Maker 2 wordt op 28 juni uitgebracht voor Nintendo Switch en laat spelers wederom eigen Mario-levels maken en spelen. De game bevat daarbij nieuwe functies, maar Nintendo heeft nog niet bekendgemaakt wat deze precies inhouden. Wel is duidelijk dat er hellingen in dit vervolg gemaakt kunnen worden. Dat zat niet in het origineel. Ook zitten er ditmaal meer vijanden in de game, zoals de boze zon en kan de Super Mario 3D World-stijl worden gebruikt.

Er komt daarnaast een speciale versie van de game uit. Deze versie komt met een jaarabonnement op Nintendo Switch Online. Daarnaast ontvangen mensen die deze bundel bestellen een stylus voor gebruik op de Switch, zolang de voorraad strekt.

Lucas MayEen vande voormalige hoofdredacteuren van Gamer.nl. Liefhebber van de gekheid die deze intrigerende industrie met zich meebrengt. Perfecter dan Spelunky en Tetris wordt het niet.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.