No Man's Sky krijgt Beyond-update met uitgebreide online-modus

Geplaatst: 15 maart 2019 om 15:11Aangepast: 22 augustus om 08:52
No Man's Sky krijgt een gratis online multiplayer-modus. De modus wordt onderdeel van een grote gratis update, genaamd Beyond.

Aanvankelijk werkte ontwikkelaar Hello Games aan drie grote updates voor de game, maar de studio heeft besloten de features hiervan te bundelen in Beyond. Beyond wordt een gratis update voor alle bezitters van de game en verschijnt deze zomer.

Het eerste onderdeel van No Man's Sky Beyond is No Man's Sky Online. "No Man's Sky Online bevat een nieuwe sociale multiplayer-ervaring die spelers in het universum stimuleert om elkaar te ontmoeten en samen te spelen.", aldus Hello Games.

Hello Games zegt dat deze update spelers bij elkaar brengt en 'herkenbare online elementen' bevat, maar dat het niet zozeer een MMO-is. No Man's Sky Online bevat geen microtransacties en kost geen maandelijks bedrag.

De ontwikkelaar geeft helaas weinig prijs over de precieze inhoud van de multiplayer-modus en hoe het verschilt van de online elementen van de laatste Next-update. Beyond bevat daarnaast nog meer verbeteringen, maar daarover deelt Hello Games in de komende weken meer.

Watch on YouTube
Jacco PeekHoofdredacteur Gamer.nl. Zwak voor The Witcher, Pokémon en egels.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.