Nu al cheaters gespot in Deadlock

Geplaatst: 9 september om 12:56Aangepast: 9 september om 13:27
Deadlock komt voorlopig nog niet officieel uit - de game is strikt gezien nog niet eens in alfastaat - maar er zijn nu al cheaters gespot in de besloten versie van de game.

Op Reddit worden beelden gedeeld van spelers die cheatsoftware lijken te gebruiken. Een speler mikt en schiet wel heel precies en snel, terwijl op andere beelden een speler te zien is die om en door muren heen andere spelers dood lijkt te schieten. Uiteraard spreekt men er schande van op Reddit. “Hoe zielig en ellendig moet je zijn om je tijd en moeite te verspillen aan het bedenken van manieren om het plezier van anderen te verpesten in een gesloten alfa”, is een van de reacties.

Valve kondigde Deadlock afgelopen maand aan, maar de game kwam daarvoor al voorbij in verschillende leaks. Zo werd bekend dat het gaat om een 6v6-hero shooter met zowel tower defense-gameplay als third person-shooter actie. Gelekte beelden tonen een wereld die een mix van fantasy en steampunk bevat, met wat dystopische elementen.

Begin vorige maand werd duidelijk dat de game al door ruim zestienduizend spelers is gespeeld en nog geen anderhalve week geleden speelden meer dan honderdduizend mensen tegelijk. De game bevindt zich momenteel nog in een zéér vroeg stadium van ontwikkeling, maar je kunt hem spelen als je wordt uitgenodigd. Valve lijkt te willen testen of de basisprincipes van Deadlocks gameplay een beetje aanslaan. Wanneer Deadlock precies verschijnt is niet bekend.

Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.