Voorproefje van Assassin’s Creed Valhalla-soundtrack uitgebracht

Geplaatst: 16 juli 2020 om 08:49Aangepast: 22 augustus om 09:02
Ubisoft heeft alvast een nummer uitgebracht van de soundtrack van Assassin’s Creed Valhalla. Het gaat om het nummer de ‘The Sceptred Isle’.

Het nummer is gecomponeerd door Sarah Schachner, die ook verantwoordelijk was voor de soundtrack van Assassin’s Creed Unity en Origins. Het nummer duurt is iets meer dan twee minuten en is hieronder in zijn geheel te beluisteren.

Naast Schachner werkt ook Jesper Kyd mee aan de soundtrack van de nieuwe Assassin’s Creed-game. Hij heeft de soundtrack gemaakt van de eerste twee Assassin’s Creed-games, Brotherhood en Revelations.

Assassin’s Creed Valhalla komt 17 november uit op de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Google Stadia. De game komt ook uit op PlayStation 5 en Xbox Series X.

Lees ookhier onze hands-on over Assassin's Creed Valhalla.

Watch on YouTube
Jolien MauritszIk ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.