Ontslagen bij Tales of Kenzera: Zau-ontwikkelaar

Geplaatst: 3 juli om 13:27
Er zijn meerdere ontslagen gevallen bij Tales of Kenzera: Zau-ontwikkelaar Surgent Studios.

Dat meldt het bedrijf op sociale media. Om hoeveel werknemers het precies gaat, is niet duidelijk. Surgent Studios spreekt van "een dozijn". "Het is een moeilijke tijd in de game-industrie", schrijft het bedrijf. "Maar we blijven enorm trots op het werk aan Zau van ons hele team en op de lof die het heeft gekregen van critici".

Een directe reden voor de ontslagen wordt niet genoemd. Ook is niet duidelijk welke functies de ontslagen medewerkers bekleedden. Tales of Kenzera: Zau, het meest recente project van de studio, verscheen afgelopen april. Het spel is een ouderwetse actieplatformer met een snufje metroidvania. De game draait om Zau die zijn vader weer tot leven wil wekken. 

Surgent geeft aan dat ze aan de game blijven werken en dat ze ook gaan voorsorteren op nieuwe projecten, maar dan met minder mensen.

View post on X
Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars en Harry Potter heeft gekeken. Speelt wel graag een spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.