Ontwikkelaar probeert tevergeefs Desperados 3 op Switch te krijgen

Geplaatst: 11 januari 2021 om 09:50Aangepast: 22 augustus om 08:48
Ontwikkelaar Mimimi Productions heeft geprobeerd Desperados 3 draaiende te krijgen op de Nintendo Switch, maar het is niet gelukt.

Dat laat lead designer Moritz Wagner weten in een

Watch on YouTube

. "We houden enorm van de Switch - zeker onze baas is een groot fan. Maar ik denk niet dat het gaat lukken. We proberen het al geruime tijd." Hij vervolgt: "De game vraagt veel van de hardware - zeker de CPU, dat is al een probleem op de reguliere consoles. Het is soms ongelooflijk, want het is niet bepaald Red Dead of iets soortgelijks."

Wagner concludeert: "Ik denk niet dat het gaat gebeuren. Ik hoop dat het ooit nog gebeurt. We evalueren altijd wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn, maar de game loopt er gewoon niet echt op. Misschien komt er een nieuwe versie van de Switch die krachtiger is - dan kunnen we er weer naar kijken."

Desperados 3 verscheen afgelopen juni op pc, PlayStation 4 en Xbox One.De game is sterk gebaseerd op de eerste game van de franchise Desperados: Wanted Dead or Alive. Elke missie vraagt de speler elk gevecht op tactische wijze onder de schouders te nemen. Hierbij kunnen unieke vaardigheden van personages ingezet worden en slim gebruikgemaakt worden van omgevingen.

Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.