Ook Wolverine krijgt een eigen kont-controller

Geplaatst: 23 juli om 13:46
Na Deadpool krijgt nu ook Wolverine een eigen Xbox-controller met een kont achterop - een kont-roller, dus. Haha.

Vorige week werd de speciale Xbox-controller van Deadpool al onthuld. Als je nu naar de winkel wilt rennen om zelf je vingers over dat achterwerk te kunnen laten glijden, dan heb je pech: de Deadpool-controller is alleen te winnen in een speciale prijsvraag, en er zijn er maar twee van.

Hoe je de Wolverine-controller in je handen krijgt, is eigenlijk niet bekend, maar de kans is groot dat die ook niet te koop is. Het nieuwtje op de Xbox-site staat namelijk onder het kopje 'Prijsvraag', dus dan weet je het wel.

Volgens de post kunnen fans van 18 jaar of ouder binnenkort 'een kant kiezen in de rivaliteit' door Microsoft te volgen op Instagram en de hashtag #MicrosoftCheekySweepstakes te volgen.

Al deze reclamestunts zijn natuurlijk bedoeld om Deadpool & Wolverine te promoten. De nieuwste Marvel-film draait vanaf morgen in de Nederlandse bioscopen.

-IAIm-MeBSsy5jOsDI7ZkRg
Erik NusselderRedacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.