Oorspronkelijke ontwikkelaars helpen mee aan Mario and Luigi: Brothership

Geplaatst: 23 juni om 11:13
Nintendo blijft geheimzinnig doen over wie Mario and Luigi: Brothership ontwikkelt, maar het is nu in ieder geval duidelijk dat er een paar oorspronkelijke ontwikkelaars van de reeks meewerken.

Dat heeft Nintendo verteld aan Game File. De eerdere Mario and Luigi-delen werden ontwikkeld door Alpha Dream, maar die studio ging in 2019 failliet. Daarom is het een raadsel wie Brothership maakt.

Nintendo geeft daar nog steeds geen volledige duidelijkheid over, maar licht wel een tipje van de sluier op. "Een paar van de oorspronkelijke ontwikkelaars die aan de reeks werkten zijn betrokken bij de ontwikkeling", laat het bedrijf weten.

Wie dat precies zijn, ontdekken we pas in de aftiteling van de game. Wat een spanning! Het is overigens niet voor het eerst dat dit gebeurt. De ontwikkelaar van Princess Peach: Showtime! was ook tot release een geheim van de smid. Waarom? Geen idee.

Mario and Luigi: Brothership werd aangekondigd tijdens de afgelopen Nintendo Direct. Het is de eerste compleet nieuwe game in de Mario and Luigi-rpg-reeks in bijna negen jaar tijd. De Mario and Luigi-rpg-games verschenen oorspronkelijk op Nintendo's handhelds. De spellen staan onder andere bekend om hun scherpe humor.

De game komt op 7 november uit op Nintendo Switch.

Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars en Harry Potter heeft gekeken. Speelt wel graag een spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.